Thursday, April 16, 2009

zeppelin


ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Εάν υπάρχουν θλίψη, προβλήματα, αναποδιές στο σπίτι ψυχραιμία. Όταν Άρης και Ουρανός βρίσκονται στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου είσαι επιρρεπής σε αισθήματα που θα έκαναν ακόμα κι ένα χοντρόπετσο μεγαλοκαρχαρία της πιάτσας να αγκομαχάει, όπως και σε αιφνίδια- κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν είναι θετικά ή δύκολα- γεγονότα που συμβαίνουν σε οικογένεια ή καριέρα. Είτε πάντως είσαι 4 χρονών είτε είσαι 40+ αισθάνεσαι εγκαταλελειμμένος/η όσο κι ένα παιδάκι που έχασε τη μαμά του σε ένα πολυκατάστημα. Εάν είσαι τελείως μπερδεμένος προσπάθησε να απαρνηθείς τα αισθήματά σου. Μερικές φορές πιάνει. Παλιότερα κάθε στιγμή ήταν μια υπέροχη στιγμή για να ερωτευτείς, να ταξιδέψεις, να διασκεδάσεις. Και ήταν μια υπέροχη στιγμή κυρίως αν προερχόσουν γεμάτο στοργή και κατανόηση. Τώρα για να καταφέρεις να ερωτευτείς και να προχωρήσεις, ή για να κάνεις ένα παιδί χρειάζεσαι εντατική ψυχανάλυση και αρκετή τύχη. Αυτό που μετράει δεν είναι το πόσο ώριμος ή ισορροπημένος είσαι, αλλά το πόσο διατεθειμένος είσαι να πληρώσεις το αντίτιμο που απαιτείται από σένα ως εραστή, ή γονιού, ή επαγγελματία. Y.Γ. Και μην ξεχνάς: η ζωή αλλάξει ξαφνικά.

[ο τύπος δεν παίζεται... είναι ο guru μου]

5 comments:

Anonymous said...

(και δικός μου!)

(και να ξέρες με τι ειρωνεία τα απέφευγα)

-παρακαλείται ο Jirashimosu να προσέλθει στο κεντρικό ταμείο του πολυκαταστήματος.

:P

zelig on drugs said...

σήμερα είναι πέμπτη...

για τους πανοπουλο-acholic κάνεις ένα register στο http://www.stardome.gr/ και έχεις την πρόβλεψη της εβδομάδας από τη Δευτέρα παρακαλώ στο mail σου...

όχι ότι τα παρακολουθώ εγώ αυτά. όπως ακούω... :)

celsius33 said...

χαχα, τι τραβάμε και μεις οι τοξότες ε? Καλό Πάσχα!!!

Anonymous said...

Διαβάζεις προηγούμενης βδομάδας ζώδια.
Λάάάάάάθος.Μέγα λάθος

1.Βρήκα το φως μου.
2.Βαράνε οι καμπάνες και ψέλνουν και δεν ξέρω τί γίνεται με τη σωτηρία της ψυχής.
3.Έχω αγχωθεί τώρα, για το άλλο..
4.Πάρτυ με ρεβύθια και νερό βρύσης.

Χρήστος Α. Μιχαήλ said...

Εμένα για καιρό ήταν ο Σαλαμάς της Λάιφο, αλλά επειδή μέχρι το προηγούμενο τεύχος μού προέβλεπε σούπερ καριέρα όπως δεν την έχω φανταστεί κι ένα κάρο ευκαιρίες, σταμάτησα ασχολούμαι.

Καλησπέρα.