Saturday, November 15, 2008

9-9-9

Συγκίνηση στο αποκορύφωμα. Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία που περιμένω περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, από τη μέρα που ανακοινώθηκε και πριν καν αρχίσουν τα γυρίσματα της.

Μεταφορά του Φελλινικού ορόσημου 8 1/2 στο Broadway από το Maury Yeston, διασκευασμένο ξανά για την οθόνη από τον Anthony Minghella, σκηνοθεσία Rob Marshall (που τα έχουμε ξαναπεί στο κινηματογραφικό μιούζικαλ τα σπάει) και ένα πραγματικό allstar cast που θαμπώνει ακόμα και σα φαντασίωση:


Μη μου πεις ότι δεν κόπηκε έστω και για λίγο η αναπνοή σου... Judi Dench, Marion Cotillard, Sophia Loren, Nicole Kidman, Kate Hudson, Penelope Cruz και Fergy. Κι η πλάτη Daniel Day Lewis. Κι όλα αυτά σε ένα και μοναδικό πλάνο. E τι άλλο θες από το σινεμά;

Να δεις την ταινία... 9 - 9 - 09 (φυσικά)

Μεθαύριο δηλαδή...

Κι αν δε σε έπεισα ακόμα πάρε και μια bonus photo με την Penelope και τον Lewis, ως Carla και Guido:


1 comment:

Anonymous said...

xaxaxa!
Ennoeitai idi mas epeises me to casting.
Πρώτη φορά ακούω για το συγκεκριμένο μιούζικαλ,το ολσταρ καστινγκ βεβαια μπορεί να μη σημαίνει τίποτα αλλά έχω εμπιστοσύνη σε Νικόλ και Πενελοπε(τη Σοφία Λόρεν και τις άλλες δεν τις έχω δει σε μιουζικαλ ή έστω να τραγουδούν)...η Φέργκι αναρωτιέμαι τι κάνει εκεί...διότι άφωνη την ξέρω...
Το γελάκι οφείλεται στο "μεθαύριο δηλαδη" γιατί μου πήρε πολύ ώρα να συνηδιτοποιησω πως είμαστε 2008...και επίσης το "φυσικά" είναι τέλειο διότι μπορεί τα γυρισματα να τραβηξούν αλλά όλα αυτά τα έχεις εν γνώση...φυσικά!