Tuesday, July 03, 2007

Ανακοίνωση


Λοιπόν 22 φανατικοί μου αναγνώστες, επειδή ξέρω πόσο σας μελαγχολούν οι καλοκαιρινές Δευτέρες, ειδικά όσους αναγκάζεστε να παραμείνετε στο κλεινόν άστυ, ενώ οι καρδιές σας ονειρεύονται αποδράσεις, σε μια εβδομάδα από σήμερα, και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007, σας προτρέπω να πάρετε από έναν άνθρωπο (ή και περισσότερους) που αγαπάτε και να έρθετε στο Θέατρο Βράχων για να δείτε τη Νατασσούλα στην πολυαναμενόμενη μία και μοναδική σύμπραξη με τη λατρεμένη - λατρεμένη (όσο δεν παίρνει) Αφροδίτη Μάνου.

Το πρόγραμμα που στήσαμε με τον υπερτάλαντο συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη είναι ρίσκο και θέλει στήριξη, οπότε βάλτε στην άκρη τη γκρίνια και τη μιζέρια κι ελάτε.

Αφήστε που θα ακούσετε και σε πρώτη παγκόσμια τα 2 ολοκαίνουργια συλλεκτικά τραγούδια του album που έρχεται το φθινόπωρο και θα 'χετε να το λέτε!

Ακούστε και το spotακι δίπλα, στον Hamlet.
Ακολουθεί και το δελτίο τύπου
(γραμμένο από μένα-χα!):

Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΗ «ΝΥΧΤΑ» ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΑΝΟΥ

Η Νατάσσα Μποφίλιου προσκαλεί με τιμή, την Αφροδίτη Μάνου, η οποία αποδέχεται με χαρά την πρόσκληση κι επιστρέφει στη σκηνή ειδικά γι' αυτή τη βραδιά μετά από πολύ καιρό. Μία νέα ερμηνεύτρια συνομιλεί με μια αιώνια νέα τραγουδοποιό σε μια σκηνική συνύπαρξη που μυρίζει καλοκαίρι.

H Αφροδίτη Μάνου, η σημαντικότερη γυναίκα τραγουδοποιός της δεκαετίας του 80, με δίσκους όπως το «Σαν Αφροδίτη», η «Νυχτερινή Εκπομπή», ο «Καιρός για δύο» και το «Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό», άφησε το δικό της στίγμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική, με ένα λόγο άμεσο και ευθύβολο.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, είναι η φωνή που ξεχώρισε στη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου με το τραγούδι «Ασπιρίνη» και το δίσκο «Εκατό Μικρές Ανάσες» (των Γ.Ευαγγελάτου/Κ.Τσίρκα), κλέβοντας τις εντυπώσεις ακροατών, δημοσιογράφων και ραδιοφώνων, αλλά και του Σταμάτη Κραουνάκη που της εμπιστεύτηκε ένα τραγούδι του.

Το Εν Λευκώ, η Ασπιρίνη, η Συννεφιά, συναντούν τη Νύχτα, τη Νυχτερινή Εκπομπή, το Φθινοπωρινό Σκύλο και υποβάλουν τα σέβη τους, σε ένα πρόγραμμα με τη σφραγίδα του Παρασκευά Καρασούλου, που επιμελούνται ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος κι ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Δυο διαφορετικές γενιές επί σκηνής ή απλά δυο διαφορετικές γυναίκες που τραγουδούν το χθες, το σήμερα και το αύριο μιας πόλης μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού;

Παραγωγή: Μικρή Άρκτος

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
www.festival-ymittou.gr
Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 15 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ (Τηλ. 210-7623857)
Σταδίου 24, Τηλ 210-3217917
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: www.i-ticket.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: 801-11-60000, 210 -6786000

ΥΓ: Βάλτε υπενθύμιση!


Hamlet says: Ραδιοφωνικό spot

17 comments:

Αnnelie said...

εγώ έχω ήδη ξεκινήσει να ενημερώνω!!
http://forum.alkinoos.gr/viewtopic.php?t=1565

θα τα πούμε εκεί!! καλές προετοιμασίες!! :-D

Jirashimosu said...

@αnnelie:
Άγχος, άγχος...τι πάμε να κάνουμε;;;

(κρίση ήταν, πέρασε νομίζω θα σας αποζημιώσουμε. Εγώ πάντως και να μην εμπλεκόμουν θα πήγαινα τρέχοντας. Έχει βγει super!)

Aντώνης said...

Εμένα πάντως το κουδουνάκι της υπενθύμησης βαράει καθημερινά σαν της καρδιάς μου παλμός. Ελπίζω να είμαι εκεί πώς και πώς!!!

aliki said...

άρα θα έχεις σίγουρα 22 θεατές - ακροατές. επιτέλους αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα!! καλή δύναμη !! ΧΧΧΧ

Συνήθης Ύποπτη said...

Βρε Γεράσιμε αφού έχετε προνοήσει για όλα, δεν τραβάτε κι ένα videaki, ένα ηχητικό ντοκουμέντο, κατιτίς για μας που διαβάζουμε βιβλία στις παραλίες;

Εεεεε, φανταστικέ Γεράσιμε;!;

Επίσης, άσχετο, μπορείς για το καλοκαίρι να βγάλεις τα comments από παραθυράκι γιατί τραβάω τρελά ζόρια μέχρι ν' ανοίξει (αν δεήσει);

Anonymous said...

Ε δεν μπορώ να κρατηθώ ήθελε να σε το πω τηλεφωνικά, αλλά... 'Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις' (βλ. σχετικά με άγχος). Ξέρεις τι σημαίνει ότι όλη σχεδόν η Κηφισίας μέχρι και το ΚΑΤ, δρομός με καταπληκτικό (θαυμάσιο κι ότι άλλο επίθετο θέλεις) μποτιλιάρισμα, είναι γεμάτη με τις αφίσες σας?? Όσοι κινούνται στην δεξία λωρίδα, σας έχουν δει 1000 % κύριε καλλιτεχνικέ συν-επιμελητά κι ακούγεται και το spotάκι σας στο ραδιόφωνο. Χθες την νύχτα που ανέβηκα όλη την Κηφισίας by bus, πήγα να μετρήσω τις αφίσες αλλά το γρήγορα το έχασα το μέτρημα (Μαρούσι και Χαλάνδρι ειδικά γίνεται χαμός). Εν τω μεταξύ, στείλε μου και το επίσημο δελτίο τύπου να το κάνω forward σε γνωστούς (κι αγνώστους).

Λοιπόν κι από Τρίτη στην πρώτη άδεια του Αντώνη κατεβαίνουμε απαρτία Ναύπλιο - Επίδαυρο κι όλα τα διόδια κερασμένα!!

Καλή συνέχεια, φιλάκια πολλά!!!

Αιολος said...

Λες να είμαι τυχερός και να έρθω; Ξεκινά και η δουλειά. Άγχος άγχος.

Θα πεις της Νατάσσας να μου στείλει την ασπιρίνη από το τελευταίο ρεφραίν.
Θα τη χρειαστώ για το πρωι.

Jirashimosu said...
This comment has been removed by the author.
Jirashimosu said...

@συνήθης ύποπτη:
Επειδή είσαι τιμωρημένη το παραθυράκι θα συνεχίσει να ανοίγει έτσι για να βασανίζεσαι (σοβαρά τώρα, νομίζω αν ανοίξεις μεμονωμένα το κάθε θέμα τα σχόλια παραθέτονται από κάτω)

Για το άλλο που ζητάς ίσως κάνω κάτι καλύτερο... Αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.

@aliki:
Αν νομίζει πως το ότι έχει γεμίσει η Αθήνα αφίσες κάνει καλό στο άγχος μου γελιέσαι. Αγχος περισσότερο.

@αντώνης:
Εσύ καλά θα κάνεις να είσαι εκεί ακόμα κι αν χρειαστεί να λιποτακτήσεις. Ξηγημένοι!

@αίολος:
Αν έρθεις θα είσαι τυχερός;-) Πόσες φορές θα έχεις την τύχη να ακούσεις τη Μάνου να λέει το "Βασιλιάς κι εγώ"-το οποίο σημειωτέον χτες μου ομολόγησε ότι το έχει πει live στη ζωή της μια (μόνο!) φορά.

Τι δουλειά ξεκινάει αν δεν είμαι αδιάκριτος; Όπως και να 'χει οι ευχές για καλή επιτυχία ισχύουν. όλα καλά θα πάνε, θα το δεις.

Η ασπιρίνη από τώρα δικιά σου για παν ενδεχόμενο. Ελπίζω μόνο να μην έπιασες δουλειά σε μπαρ.



Παίδες ευχαριστώ άπαντες για την στήριξη!!

Αιολος said...

Τώρα άμα σου πω ότι ζαλάδες θα πουλάω κι εγώ αλλά μαζί και βάσανα.

Αν έρθω, μια καλησπέρα θα την πούμε. Να' σαι καλα και για την Ασπρίνη. Δεν την αλλάζω με κανένα παυσίπονο στον κόσμο.

Aντώνης said...

Δεν ξέρω αν θα λιποτακτίσω, ξέρω πως θ' αναπτερωθώ! You got the point!

Αnnelie said...

κάποιος σήμερα βρισκόταν στην Σόλωνος ή μήπως άρχισα να έχω παραισθήσεις από το πολύ διάβασμα;;σας πήρε κάπου το μάτι μου!! λοιπόν αγαπητέ μου Γεράσιμε ελπίζω να σε δούμε τη Δευτέρα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ!! ΘΑ ΣΚΙΣΕΤΕΕΕ!!! :-D

Suspect said...

ενδιαφερον!

Jirashimosu said...

@αnnelie:
Μόνο σήμερα (χτες) βρισκόμουν στη Σόλωνος; Την τελευταία εβδομάδα έχω οργώσει την Αθήνα. Χρειάζεται τουλάχιστον 4000 κόσμο το live για να δικαιωθεί η κούραση. Τη Δευτέρα σίγουρα θα με δείτε. Θα είμαι αυτός που θα πηγαινοέρχεται πάνω - κάτω μεσα στο άγχος!

@suspect:
Γεια σου suspect που είσαι νέος εδώ. Αν σου φαίνεται ενδιαφέρουσα η προοπτική που να δεις τη συναυλία! Οπότε να μας έρθεις!

update: τζενεράλε σήμερα! όλα εκεί κρίνονται!

analogio said...

αμαν πια. και αλλη συναυλια που θα χασω :(

ελειπα σε κατασκηνωση και τωρα ειδα το ποστ. δεν προλαβαινω να ερθω μεχρι το βραδυ.

θα μπορεσεις να κανεις κατι και για εμας τα "τσαμενα" φανταστικε γερασιμε; ε;

Anonymous said...

Καλή επιτυχία!!!
guest@

Αιολος said...

Όμορφα... Και εις άλλα κι εμείς εκεί θα είμαστε.