Thursday, February 11, 2010

Έρωτες


Βγήκαμε με τη Βάσια στους δρόμους. Μαζί τους. Τους ρωτήσαμε τί αγαπάνε σ' αυτή την πόλη, πώς αγαπάνε, γιατί αγαπάνε, τί θυμούνται και τί επιλέγουν να ξεχνούν. Ύστερα τους φωτογραφήσαμε στα αγαπημένα τους σημεία στην πόλη. Σε διαδρομές και μέρη που κάτι σημαίνουν για την προσωπική τους μυθολογία.

Μερικοί ήταν κουμπωμένοι, άλλοι χαλαροί. Κάποιοι φίλοι μας, κάποιοι μας έβλεπαν πρώτη φορά. Μας αφηγήθηκαν μικρές ιστορίες τους και κρυφές σκέψεις τους, έστειλαν ερωτικές επιστολές σε παλιές και νέες αγάπες τους, ένιωσαν αμηχανία και ικανοποίηση, μίλησαν με μελαγχολία και χιούμορ, όλοι ανεξαιρέτως όμως μοιράστηκαν μαζί μας την αγάπη τους για αυτή την πόλη που λέγεται Αθήνα.

Αύριο το πρωί, αν πέσει στα χέρια σου η ειδική έκδοση της Metropolis "'Ερωτες" ξεφύλλισε την: 20+ νέα πρόσωπα από αυτά που συναντάς και ερωτεύεσαι στους δρόμους της Αθήνας, έχουν να σου αφηγηθούν από μια δική τους ιστορία.


4 comments:

Unknown said...

Επειδή δεν κυκλοφορω θα μου κρατησεις ενα τεύχος κύριε;

anna said...

Κι εμείς που κυκλοφορήσαμε από τα χαράματα, δεν τη βρήκαμε. Ούτε καν στο issuu...
:(

Elementstv said...

Η ζωη ειναι μια ταινια και για τον καθε ενα μας η ζωη του ειναι η ταινια του και αυτος ο πρωταγωνιστης...

Καλο ειναι να μην κανεις εκπτωσεις στην ταινια σου(αναφερομαι στο τελευταιο ποστ σου Δηλωση που μαλλον το εσβησες αν και μ'αρεσε πολυ)!

Jirashimosu said...

@Elementstv:
Ακριβώς επειδή η ζωή είναι ταινία σκέφτηκα ότι κανείς δε χρειάζεται να βλέπει που τελειώνει το σκηνικό κι αρχίζουν τα κόντρα πλακέ και τα καλώδια. Ειδικά εκείνοι για τους οποίους γυρίζεις την Υπερπαραγωγή (κι ας είναι ένας άνθρωπος συγκεκριμένος).

Καλημέρα:-)